ساخت قالب نان

تولید کننده انواع قالب های کیک، کلوچه و نان

ساخت قالب نان

تولید کننده انواع قالب های کیک، کلوچه و نان

تولید کننده انواع قالب های کیک، کلوچه و نان

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

راه اندازی فروشگاه نان فانتزی امروزه بازاری رو به رشد دارد . راه اندازی فروشگاه نان فانتزی با تولید نان های با اندازه و طعم های متفاوت مورد استقبال مردم است . امروزه شغل نانوایی یکی از مشاغل پایه و پر رونق است که در طول سال همیشه درآمدزا می باشد .

نان ها با توجه به سلیقه یا نوع غذای مصرفی خانواده ها ، همیشه بر سر سفره ها قرار دارد . البته در این مقاله ما به راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و معرفی شغل نانوایی و نان فانتزی می پردازیم .

انواع نان های رایج در فرهنگ ایرانیان :

انواع نان های رایج در ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نان سنگک: که از قدیمی ترین نان ها در ایران است.
  • نان لواش: که نانی با قطر کم و از آرد سفید می باشد.
  • نان بربری: نانی مانند نان لواش اما با قطری بیشتر و بدون سبوس. در طبخ این نان از جوش شیرین استفاده می کنند. البته این نوع نان از نظر سفید بودن و فقدان سبوس و با توجه به عوارض جوش شیرین از بی خاصیت ترین نان های قدیمی در ایران می باشد.
  • نان تافتون
  • نان جو
  • نان تست
  • نان شیرمال
  • نان های فانتزی

معرفی نان فانتزی

به علت استفاده مردم از نان های معمول و نازک که جزیی از عادت غذایی مردم ایران می باشد ، با گذشت زمان، علاقه مندی مردم در عادت غذایی به سمت مصرف نان های فانتزی بیشتر شده است.

به طور کلی نان های فانتزی به دو صورت نان های سفید و تیره دسته بندی می شوند .

نان های سفید شامل :

  • نان های ساندویچی
  • همبرگر
  • نان بربری
  • فانتزی
  • نان فرانسوی می باشند.

نان های تیره اما شامل نان هایی با آرد جو و دارای سبوس می باشند.

نان های دسته اول از آرد سفید بدون سبوس تشکیل شده اند و جوش شیرین در پخت آن ها استفاده نمی شود. از نظر کارشناسان تغذیه با اضافه نمودن مقدار معینی سبوس به آن، می توان اینگونه نان ها را کاملا سالم و کامل درنظر گرفت.

با استفاده از این نان ها امروزه شاهد راه اندازی فروشگاه نان فانتزی در کنار نان های تنوری می باشیم.

اینگونه نان ها که نام دیگر آن نان حجیم می باشد، در نانوایی های صنعتی پخت می شوند که با توجه به استفاده از تجهیزات صنعتی می توان کیفیت پخت این نان ها را با توجه به وسایل مورد استفاده در نانوایی های صنعتی تغییر داد.

انواع نان فانتزی

ازانواع نان های فانتزی می توان گفت :

  • نان های باگت
  • نان های برشته
  • نان های ساندویچی
  • نان های همبرگر
  • شیرمال ها
  • پیراشکی ها

چگونگی پخت نان فانتزی

نان های فانتزی با توجه به انواع مختلفی که دارد، به صورت گسترده در کارخانه ها پخت می شود. همچنین اکثرا در کنار فروشگاه های نان فانتزی ، کارگاه هایی هستند که به صورت مستقیم نان فانتزی را پخت، بسته بندی و عرضه می کنند .

باید توجه داشت که نان های فانتزی باید دارای شماره ثبت و تاریخ تولید و انقضا باشند تا از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کرد . متاسفانه در برخی کارگاه های طبخ نان فانتزی ، نشان های ثبتی برای تشخیص تولید کننده وجود ندارد که این باعث می شود این نان ها در پلاستیک ها به طور مستقیم از تولید به مغازه ها فروش می روند و ممکن است غیربهداشتی باشند. لازم است در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی نیز این مطلب را در نظر بگیریم.

نحوه راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

همانطور که می دانید تا چندین سال قبل ، به جزء نان های رایج ساده و سنتی، نان های دیگری تولید نمی شدند . با صنعتی شدن این حرفه ، تولید نان های فانتزی در کنار نان های سنتی دیگر نیز گسترش یافت .

به همین خاطر افرادی برای فروش انواع نان های جدید فانتزی شروع به راه اندازی فروشگاه نان فانتزی نمودند که با استقبال مصرف کننده ها از این نان ها با طعم ها و اندازه های مختلف، این کار گسترده تر شد.

از انواع نان هایی که در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی باید بکار گرفته شود می توان علاوه بر نمونه های ذکر شده در قسمت بالا به نان بربری فانتزی،  کیک یزدی ، نان جو، نان کشمشی ، کلوچه و نان سوخاری نیز اشاره نمود .

نکاتی که باید در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی به آن توجه داشت

از جمله نکاتی که باید برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و ورود به این حوزه دانست می توان گفت:

  • برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی لازم است تا یک کارگاه صنعتی متناسب با نوع مغازه و فروشی که دارید، ایجاد کرده و تجهیزات لازم برای آن را تامین نمایید. برای شروع می توانید از یک کارگاه کوچک در کنار راه اندازی فروشگاه نان فانتزی خود استفاده نمایید.
  • لازم است برای قسمت کارگاه از نیروی با تجربه و ماهر استفاده کنید. نیروهایی مانند شاطر، فردار، کارگر بسته بند و کارگران ساده. برای قسمت فروش مغازه نیز خود شما می توانید با تعامل با مشتری، هم به عنوان فروشنده عمل کرده و هم سلیقه ی مشتریان خود را بشناسید.
  • لازم است از تجهیزات کارگاهی و فروشگاهی مناسب جهت تکمیل وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی استفاده کنید.
  • لازم است برای بازدهی بهتر این کار، از مشاوران و افراد با تجربه در این زمینه مشورت بگیرید.
  • لازم است استفاده از ویزیتور ها و بازاریاب ها و موقعیت مناسب برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی را در نظر داشته باشید.
  • لازم است رقبای خود را در این زمینه شناسایی و عملکرد و قیمت آن ها را در نظر داشته باشید.
  • اخذ مجوز های لازم مثل مجوز بهداشت

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

از جمله تجهیزاتی که می توان برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی بیان کرد، عبارتند از:

  • دستگاه فر فانتزی
  • فر طبقه ای و گردان
  • انواع قالب نان
  • انواع میز کارهای استیل
  • سینی های آلومینیومی
  • اتاقک تخمیر
  • رول کن خمیر
  • دیوایدر
  • ویترین، ترازو
  • پنکه و فن های خنک کننده
  • خمیر گیر
  • میکسرها

مشاوره و خدمات شرکت توس ماشین

با توجه به نکات و اطلاعاتی که ذکر شد، حتما لازم می دانید تا با استفاده از تجربه ها و مشورت دیگران، در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی اطلاعات بیشتری کسب کنید تا عملکردتان در این حرفه قابل قبول باشد.به همین خاطر شرکت توس ماشین می تواند با تامین قطعات و ساخت تجهیزات مورد نیاز که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند همراه شما باشد.

09123194549 
  • ساخت قالب نان
  • ۰
  • ۰

درچند هفته اخیر اخبار زیادی در خصوص تغییر سیاست ها و آیین نامه اجرایی نان صنعتی شنیده می شود. تغییر مدیریت بخش نان صنعتی کشور قطعا" تغییراتی را در اجرایی شدن این طرح وتعاملات دولت با فعالان بخش خصوصی دراین حوزه به همراه خواهد داشت . یادداشت ذیل ارزیابی انجمن ماشین سازان داخلی کشور ازبحث نان صنعتی است که ملاحظه می فرمایید.


پروژه توسعه نان های صنعتی از سال 86 در راستای بهبود وصنعت نان ، افزایش کیفیت وبهداشت وتولید با مقیاس بیشتر وکاهش هزینه های تولید که هم اکنون نان سنتی با آن دست به گریبان است طراحی وبرای اجرا در دستورکار دولت محترم قرارگرفته است ، لیکن این روند آنچنان که پیش بینی شده بود بدلایل عدیده هنوز مراحل اولیه خود را طی می نماید که نشان دهنده آنست که کلیه جوانب امر مورد مطالعه دقیق کارشناسی قرارنگرفته وضرورت دارد که نیازهای اجرائی آن که به شرح زیر خلاصه می شود درآن لحاظ گردد:
- بهره گیری ازبخشی ازماشین آلات داخلی وتجربیات فنی سازندگان داخلی به منظور تلفیق با ماشین آلات خارجی. درزمینه تولید نانهای حجیم ونیمه حجیم درسطح تولید انبوه، درزمینه ساخت خطوط تولید انبوه نان مسطح ازمرحله سیلو تا بسته بندی  به خودکفا یی نزدیک میباشیم .  
- آشنائی بیشترسازندگان ماشین آلات تولیدداخل باکیفیت، ساختاروچگونگی نحوه تولید انواع نانهای مطابق باذائقه ایرانی.
- انجام کار کارشناسی درسطح گسترده به منظور بهره گیری ازخطوط تلفیقی ماشین آلات ساخت داخل کشور وماشین آلات خارجی به منظور کاهش بودجه طرحهای مورد نظر واقتصادی نمودن پروژه ها .
- حمایت بیشتر وزارتخانه های ذیربط ازتولیدکنندگان داخلی به منظور کاهش وابستگی به ماشین آلات خارجی ، زیرا چنانچه کلیه ماشین آلات خطوط پیشنهادی ازخارج وارد کشور شود ، وابستگی به تخصص خارجی و پشتیبانی و خدمات پس ازفروش را بیشتر خواهد نمود . دراین راستا در زمینه تولید انبوه نانهای حجیم ونیمه حجیم تلفیقی ازماشین آلات داخلی با آن دسته ازماشین آلات خارجی که دراین کشورتوان ساخت آن محدود است مطلوبترین گزینه خواهد بود .
 احساس میشود و بدیهی است که این قبیل سازندگان که سالیان متمادی درکشور به فعالیت مشغولند می توانند درآینده بسیارنزدیک با بهره گیری ازتجارب تولیدکنندگان ودست اندرکاران صنعت نان و با ایجاد مراکزفنی و علمی بمنظور ارائه دانش فنی وکاربردی تولید ، نسبت به تکمیل و رفع نقایص موجود در واحدهای صنعتی تولیدی فعلی اقدام نمایند .
با نگاهی دقیق تر به مطالب فوق الاشاره می توان دریافت که ایجاد واحدهای مکانیزه وصنعتی تولید نان می تواند با توجه به نیاز هرمنطقه با نوع مصرف ، پراکندگی جمعیت واحدهای تولیدی با ظرفیت های کوچک درسطح شهرها و واحدهای متوسط و بزرگتر را در جوار شهرها توصیه پذیر باشد ودو الگو کارگاهی وصنعتی را در برنامه های احداث قراردهد و لذا ایجاد واحدهای با توجه به مکان یابی منطقی تر نماید .
ارزیابی اجمالی ازنقطه نظرهای سرمایه گذاران و متقاضیان احداث واحدهای صنعتی نان نشان می دهد که عموما"متقاضیان بدنبال سرمایه گذاری منطقی ،  بازگشت سرمایه در زمان معقول و تولید بمیزانی کـه در سطح جامعه
 قابلیت فروش داشته باشد می باشند و بدلیل بافت مصرفی جامعه عموما" متقاضی احداث واحـدهای با ظرفیت 3 تا 5 تن می باشند که متأسفانه الگوهایخارجی ارائه شده بدلیل مشخص نکردن نوع تولید واقعی وتطابق با ذائقه مصرف کننده عموما" مورد سوال وایضا" ابهام متقاضیان بوده است.
علی ایحال بمنظور دستیابی به یک استراتژی نوین درصنعت ساخت ماشین آلات تولید نان درکشور نیاز به هماهنگی هرچه بیشتر با سازندگان داخلی احساس می شود وبدیهی است که این قبیل سازندگان که سالیان متمادی درکشور به فعالیت مشغولند می توانند درآینده ای بسیارنزدیک به دانش فنی ساخت آندسته از ماشین آلاتی که درحال حاضر درکشور تولید نمی شوند مبادرت نمایند . درسال تولید ملی حمایت ازکار وسرمایه ایرانی .
باستناد ماده 131 قانون کار جمهوری اسلامی ایران انجمن صنفی تولیدکنندگان ماشین آلات نان وشیرینی تأسیس که فعالیت خود را بطورگسترده شروع نموده می تواند این تعامل وهماهنگی را بین اعضاء خود ایجاد نموده وطرح های کاربردی در مقیاس صنفی وصنعتی را بمرحله اجرا درآورد .
بکمک و همیاری مقامات و مسئولین وزارت صنعت ومعدن و تجارت و ارگانهای ذیصلاح با بهره مند شدن ازتکنوتژی نوین ساخت خطوط تولید نان درظرفیت های متفاوت اطمینان سرمایه گذاران در امورتولید نان بصورت صنفی وصنعتی را جلب نماید.
مهمترین نکته ای که دراین ارتباط باید به آن تکیه نمود ارائه خدمات وپشتیبانی پس ازفروش می باشد که درمقایسه با شرکتهای خارجی از توانمندی قابل توجهی برخوردار خواهند بود.
شایان ذکراست که درصورت تولید وعرضه بخش اعظم ماشین آلات تولید نان درداخل کشور و همچنین وارد نمودن بخش جزئی ازماشین آلات نان ازخارج ازکشور و صرفا" توسط اعضاء انجمن سازندگان، زمینه های لازم برای رشد و شکوفائی این صنعت در داخل کشور فراهم شده و در آتیه ای نزدیک به خودکفائی صنعتی در این زمینه دست خواهیم یافت .

09123194549
  • ساخت قالب نان